Ga terug

NLingenieurs

Ontwerp en Creatie van Ingenieurskunst.

NAMCO is lid van NLingenieurs sinds 2013. NLingenieurs is de Nederlandse branchevereniging van advies-, management- en ingenieursbureaus. NLingenieurs werd in 1917 opgericht als Orde van de Nederlandsche Raadgevend Ingenieur.

De leden van NLingenieurs zijn private bedrijven die ingenieursdiensten leveren, opereren op basis van vrije concurrentie en voldoen aan de kwaliteitseisen van de vereniging. Deze leden, variërend van kleine bureaus tot wereldwijd opererende ondernemingen, hebben een reputatie van kwalitatief hoogwaardig advies en objectieve advisering. Dat vormt een uitstekend houvast voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een bureau met degelijke en specifieke vakkennis. NLingenieurs zet zich in voor het bevorderen van onderscheidend ondernemen in de branche:  een competitieve markt met vrije concurrentie, waarbij kwaliteit leidend is in de keuze voor een bureau.

NLingenieurs is aangesloten bij de Europese koepelorganisatie EFCA en de wereldwijde federatie FIDIC. Tevens zijn de leden collectief lid van VNO-NCW en MKB-Nederland.

NAMCO participeert in de commissie ondernemerszaken.